Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147 - доста проблеми
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеМежду другото всичко, което си изброил, с изключение на карбуратора, ме е оставяло неподвижен на пътя.
, като се скапе помпата едно шише на чистачките и по принципа на скачените съдове в карбуратора
Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:39.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеМежду другото всичко, което си изброил, с изключение на карбуратора, ме е оставяло неподвижен на пътя.
Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+
Comment
-
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеМисля че е форумна...или поне е била...може и да бъркам,но съм я виждал някъде,изключвам сайтовете за продажба...или пък във ФБ....??
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеИ аз мислв, че беше тул, макср да бягсм от тях все пак ги поглеждам
Comment
-
Колега, ти ако за тези пари (2700) очакваш да вземеш нещо читаво, обслужено и различно от разнебитена кошница, просто се откажи! Не че нещо, ама човек отива с половината от парите, нужни да купи някаква вървяща кола и после се чуди, защо трябва да налее още толкова в нея, за да може да се каже, че има горе-долу надежден автомобил. Без лоши чувства, решението си е твое, парите също... поне докато не ги хвърлиш за някой подобен кенеф на колела... Тая втората я виж в сервиз, качи я на компютър, да видиш какви грешки ще изплюе, на подемник, да и огледаш ръждите отдолу и така.Last edited by novice; d.m.y г., 22:59.За какво му е на човек манекенка, като си има Алфа 147...
Comment
-
Първоначално публикувано от novice Покажи съобщениеКолега, ти ако за тези пари (2700) очакваш да вземеш нещо читаво, обслужено и различно от разнебитена кошница, просто се откажи! Не че нещо, ама човек отива с половината от парите, нужни да купи някаква вървяща кола и после се чуди, защо трябва да налее още толкова в нея, за да може да се каже, че има горе-долу надежден автомобил. Без лоши чувства, решението си е твое, парите също... поне докато не ги хвърлиш за някой подобен кенеф на колела... Тая втората я виж в сервиз, качи я на компютър, да видиш какви грешки ще изплюе, на подемник, да и огледаш ръждите отдолу и така.
Comment
-
По принцип е най-добре ако имаш някой да ти я докара от чужбина по той избор. Тук всичко по автокъщите е леш - я проблеми с мотор, я ударено и замаскирано или цялостно омазано. Италианките отдолу изглеждат като нови, обаче те берат душа с двигателите. Немските са поддържани по механиката, но купетата обикновено са позагнили. Но в този вариант ти трябва още 2 хилки върху цената за човека, който ще ти я докара. Иначе по автокъщите, всичко, което гледаш за 4-5 бона е купено за няколкостотин евра и тук ти се продава за толкова хиляди лв., напудрено и накипрено за да ти го пробутат за "като ново". Аз човек имам, но съм от София. Не че няма да ти я докара в Пловдив, той ги кара на собствен ход от другия край на Европа, но си зависи от теб. За сключване на предварителния договор вероятно ще трябва да се разходиш до тук.Last edited by novice; d.m.y г., 23:38.За какво му е на човек манекенка, като си има Алфа 147...
Comment
-
Първоначално публикувано от novice Покажи съобщениеПо принцип е най-добре ако имаш някой да ти я докара от чужбина по той избор. Тук всичко по автокъщите е леш - я проблеми с мотор, я ударено и замаскирано или цялостно омазано. Италианките отдолу изглеждат като нови, обаче те берат душа с двигателите. Немските са поддържани по механиката, но купетата обикновено са позагнили. Но в този вариант ти трябва още 2 хилки върху цената за човека, който ще ти я докара. Иначе по автокъщите, всичко, което гледаш за 4-5 бона е купено за няколкостотин евра и тук ти се продава за толкова хиляди лв., напудрено и накипрено за да ти го пробутат за "като ново". Аз човек имам, но съм от София. Не че няма да ти я докара в Пловдив, той ги кара на собствен ход от другия край на Европа, но си зависи от теб. За сключване на предварителния договор вероятно ще трябва да се разходиш до тук.
Comment
-
Първоначално публикувано от tishobg Покажи съобщениеТова е и причината да гледам само и единствено коли от частни лица, които са карани няколко години в България и като цяло проблемите ,които са изскочили , са поправени вече. С бюджет от 3500-3700лв чисто за колата без обслужване, не мисля ,че ще мога да направя варианта с докарване от чужбина.
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеМисля че е форумна...или поне е била...може и да бъркам,но съм я виждал някъде,изключвам сайтовете за продажба...или пък във ФБ....??Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет
Comment
Comment